31 mar 2011

Finalitzades les bateries

  • Dissabte 26 de Març:
Són les 09.00 del matí, Greenville espavila!
Que cada nit aguarda un nou dia,
 i si el sol et planta cara
tu vas i li tornes la mirada
 ...
que jo avui vull gravar!!! SÍ SÍ SÍ SÍ!!

El bar del poble és ple. En aquest poble sí que saben que és un bon esmorzar, pa amb tomàquet i bacallà! Fem un cafè i arriba el nostre bateria. Temps d’esbarjo i de posar-nos al dia. Pugem, i no és petita la pujada, cap a l’estudi amb ganes, avui començarem amb una de les cançons noves, “Oblidar-me de tu”.

Mentre el Marc dina (té partit al migdia) el Jordi Oliver va fent tomes i el nostre tècnic segueix currant-s’ho infinitament. Arriba l’hora de dinar, les aletes de pollastre ens esperen i això ja està casi acabat. El Jordi Ripoll s’ho olora i ens truca que ja es a Vila-rodona.

Després del cafetó per treure’ns la mandra de sobre ens posem mans a l’obra de nou. La tarda és jove i aprofitem per renovar integralment una cançó que ja coneixeu dels nostres directes, però que serà com nova la pròxima vegada que l’escolteu.

  • Diumenge 27 de Març:
Quan arribem la resta el Jordi Oliver i el Ramon ja estan fent feina preparant les bases d’avui. És l’últim dia que fem bateries i el Jordi podrà descansar. Fem les veus que falten a les guies i a picar ben fort les timbales que ja falta poc.

El matí ha sigut productiu i hem enllestit dos cançons. I a mitja tarda, just quan arriba el Jordi Ripoll, ja estan totes les bateries enllestides. Aprofitem el que resta de tarda per a repassat tot el repertori per mirar si volem fer algun canvi, però tot està molt bé i ho deixem com està. El Jordi Ripoll, que comença a gravar els baixos la setmana que ve, aprofita per prendre apunts.

La tarda encara és productiva i sorgeix una sorpresa que trobareu al disc i als pròxims directes. Mentre gravem la guia en Ramon ens ha fet riure com a bojos.

Anem al bar a parlar una mica de tot, del disc, dels pròxims concerts, etc. Entre embotits i llesques de pa amb tomàquet ens acomiadem de Vila-rodona i en Ramon fins la setmana que ve.

El següent en passar per la sala de gravació serà el Jordi Ripoll. Que en Ramon ens agafi confessats!

No hay comentarios:

Publicar un comentario