5 abr 2011

Tocant els baixos

  • Dissabte 2 d’Abril:
Comença un nou cap de setmana de gravació. Avui en Jordi Ripoll té per endavant la gravació dels baixos de 12 temes. El nostre baixista escull el seu germà Xavi com a companyia espiritual. El Xavi Ripoll ha estat ben a prop de Toquem Fusta des dels inicis i no podia faltar. El dia comença a poc a poc, però amb bona lletra.

Arriba l’esperada pausa per dinar i carregar el cos d’energia. No poden faltar a la taula les ja famoses aletes de pollastre. El Xavi Ripoll, sibarita contrastat, confirma que les aletes compleixen amb escreix les expectatives creades.

Després d’aquest ‘break’, amb l’estomac ple, tornem a l’estudi per seguir treballant. El Jordi Ripoll es treu tensió fent bromes de les seves. Entre silencis marcats amb inspiracions profundes i verbs que s’han perdut pel camí, la tarda avança a un ritme trepidant. Al final de la jornada s’han gravat els baixos de 7 temes!

Per Toquem Fusta no ha acabat el dia. Deixem Vila-rodona per anar al nostre local d’assaig doncs el proper dissabte actuem a La Palma de Reus a les 22h pel concurs del Canto.cat. El concert serà emès en directe pel Canal Reus i per Internet.

  • Diumenge 3 d’Abril:
Després d’un bon esmorzar amb variada rebosteria de xocolata i cafè, ens dirigim de nou cap a Vila-rodona. Ens espera el Ramon que la nit abans també va haver d’atendre altres compromisos laborals, no para mai. La tònica va ser molt similar a la del dia anterior. Durant el matí es van tirar endavant dos nous temes, sent un d’ells una de les cançons més animades i festives de les que podreu gaudir.

En la pausa pel dinar, decidim fer una mica de dieta que amb tanta aleta de pollastre sortirem volant. La sobretaula no s’allarga massa, perquè encara queda molta feina per fer. Les bromes d’en Jordi Ripoll marquen el ritme de la tarda. La tarda acaba amb el ja tradicional repàs a les cançons, molt apreciat pel nostre tècnic.

El dia ha acabat, i podem marcar una nova fita. Estem molt contents amb com està quedant, ara el torn serà del Raúl i les seves guitarres. Comentem la jugada tot gaudint d’uns refrescos i marxem cap a casa a descansar.

Fins la setmana que ve.

No hay comentarios:

Publicar un comentario