22 abr 2011

Pianos, sintes, midis, ukeleles, trompetes i trombons

  • Dissabte 16:
La fresca que fa no és impediment per començar el dia fent un cafetó amb el Ramon. Ens dirigim cap a l'estudi, on el Raúl acabarà de gravar una guitarra que li va quedar pendent la setmana passada. Mentrestant, la resta fullegem el Diari de Tarragona on es va publicar l'entrevista que ens havien fet el dimecres passat. Un cop enllestides totes les guitarres i altres instruments de corda, és el torn del Xavi Figueras, que comença a gravar els pianos de les balades. El matí és profitós, i arriba el moment d'anar a dinar.

Com sempre ens rep l'Aurora, que ens ha preparat un estofat de vedella deliciós! Ho acompanyem amb una amanida de bacallà i romesco. Qualsevol cosa que mengem allà ens sorprèn gratament i així li fem saber deixant anar algun merescut piropo.

A la tarda el Xavi acaba amb els pianos més clàssics i arriba el moment de començar a buscar sons més moderns i innovadors per les cançons més canyeres. Els experiments sonors amb l'arxiu inacabable de sons de teclats del Ramon dóna els seus fruits.


El Raúl i el Jordi Oliver ens deixen per anar a Reus a acabar d'aparaular el concert de la sala Reus Vintage. Serà el proper dissabte 23 d'abril a les 23h, coincidint amb la diada de Sant Jordi. Una data molt especial!

Sortim de l’estudi amb el temps just per deixar Vila-rodona i dirigir-nos al nostre local. Tot sopant, veiem plegats el partit Madrid-Barça. Amb el regust agredolç del resultat final de 1-1, comencem a preparar el proper concert de Reus. Treiem la pols a antics temes que havíem deixat de banda per centrar-nos en la gravació.

  • Diumenge 17:
Avui tallem el ritme de la gravació per rebre en Joan i en Ferran, trombonista i trompetista de Papagayo respectivament. Col·laboren amb nosaltres gravant vents en alguns temes. El resultat és extraordinari! Amb això hem passat el matí, i no els deixem marxar sense passar pel Bar Miami a fer un bon dinaret. El menú d'avui consta d'un pica pica mentre esperem una bona paella marinera.

A la tarda, el Xavi Figueras segueix avançant amb els teclats d'un parell de temes més. Dediquem la tarda a trobar els sons adequats, mereix la pena. Marxem satisfets, demà molt més!

  • Dilluns 18 i Dimarts 19:

Ambdós dies esplèndids per a tancar-se a l’estudi. Toca intensiu de teclats així que mentre el Xavi fa els primers estiraments de dits en Jordi Oliver i en Jordi Ripoll ens envien el seu suport moral des dels seus respectius llocs de treball. Entre migdiades i dinars anem acabant els teclats i ‘quartets de corda’.

Un cop acabats els teclats, pianos i altres sons, fem una última repassada per assegurar-nos que tota la música va conjuntada i que tot està llest per a que en Marc pugui començar a cantar i anar acabant el disc.


1 comentario:

  1. m'agrada la cara de concentració del Jordi Ripoll en la última foto.... xD

    ResponderEliminar