7 may 2011

Qui canta els seus mals espanta!


  • Dimecres 20 i dijous 21: 
Els matins comencen amb veu trencada i poc clara com és propi d’aquestes hores. Amb les cordes vocals ja en marxa, el Marc grava la veu de totes les cançons en un parell de dies d’estudi.

Tot i ser Setmana Santa, varis components del grup està treballant i això es deixa notar. Anem per feina i fem poc esbarjo. Ja se sap... “quants més siguem, més riurem”, i en aquest cas érem més aviat pocs. Tot i així, el Marc posa la nota divertida fent bromes mentre el Ramon equalitza la seva veu.

  • Divendres 22: 
Aquest matí hem demanat festa al Ramon per poder assajar un darrer cop abans del concert al pub ‘Reus Vintage’ que farem l’endemà a les 11 de la nit. Un cop acabat l’assaig, fem una parada tècnica en el viatge a Vila-rodona per a fer un mos. Fent la digestió arribem a l’estudi on començarem a gravar les segones veus.

La tarda serà pel Xavi que anirà fent la majoria de les veus. Com hem fet per a cada instrument, just abans de gravar fem una forta reflexió de cada detall. Sabem que el que es gravi quedarà per sempre en el nostre disc i intentem que sigui el millor d’entre els possibles.


  • Dissabte 23:
Entre el Xavi, el Raúl i els Jordis es van acabant les segones veus. Petits detalls que donen una pinzellada divertida a alguns temes. Hem tingut vàries col·laboracions de veu en la gravació: el Joan, que és el marit de l’Aurora i junts regenten el bar Miami; i la Miriam, xicota d’el Carles, que és germà del Xavi figueras.

1 comentario: