25 may 2011

Ara es l'hora!

  • Diumenge 8:
Amb les oïdes afinades parem atenció a cada cançó: “puja això”, “baixa lo altre”, ... una vegada i un altra. D’escoltar-les tants cops, les cançons se’ns posen dins el cap i inclús fora de l’estudi no deixen de repetir-se!

Entre setmana, el Ramon ens posa deures: continuar escoltant les cançons que hem donat per acabades per veure si tot es correcte. Cada altaveu i auricular es únic, i cal comparar la mescla final a diferents reproductors per buscar un terme mig que doni un bon resultat a tot arreu.


  • Dissabte 14:
Tot fent un esmorzar en una terrasseta davant el port de Segur de Calafell ens posem en contacte amb el Jordi, el fotògraf que farà una sessió fotogràfica del grup. De sobte, estem corrent pel port i arribem just a temps abans no salpi el vaixell on farem les primeres fotos. Durant gairebé una hora naveguem davant les platges de Segur de Calafell i anem fent de models.

El Sol pica fort aquest matí. La suor fa que ens posem més morenos, segons la teoria de “l’efecte lupa” que ens explica el Raúl molt acuradament. Durant el matí seguim amb les fotos, i canviem a escenaris molt diversos: platja, tren i muntanya. Un cop finalitza la sessió, deixem Segur de Calafell molt agraïts pel tracte rebut pel Jordi i la seva companya Mimi.

Al migdia ens separem per anar a dinar. Una bona becaina ajuda a carregar piles per l’assaig de la tarda. Serà el darrer assaig abans del concert del divendres dia 20 de maig al bar Kalea de Salou.

  • Diumenge 15:
Avui és el darrer dia que passarem a l’estudi del Ramon. El vint-i-tresè des que vam començar la gravació. Queda corregir petites coses que s’han trobat durant la setmana en les cançons ja mesclades, i acabar de mesclar la resta. Amb un vi del Priorat abans de dinar i uns gelats per amenitzar la tarda, acabem el nostre treball a Vila-rodona. El comiat té un punt nostàlgic, ja que són moltes les hores que hem passat allà i les anècdotes que hem viscut. A l’estudi ens han tractat molt bé! Tot i així, prometem que tornarem a Vila-rodona de tant en tant. Hi hem estat molt a gust!

Ara es l’hora de Toquem Fusta!

No hay comentarios:

Publicar un comentario