24 may 2011

S'apropa el final

  • Diumenge 24:
Avui és el Ramon qui ens demana festa. Aquesta nit té un concert a Ascó amb el seu grup Malcobitch. Tenim per endavant un matí per anar acabant de gravar petits detalls com shackers, panderetes, picades de mans i d’altres arranjaments.

  • Dilluns 25:
És dilluns de Pasqua. De bon matí en Ramon ens espera pacient al bar per a fer el cafetó que ens permeti començar a gravar ben desperts. Allà, com sempre coincidim amb l'Aurora, el Joan i el Roger, que porten el Bar Miami i cada dia ens cuiden més i millor! Poc més tard arriba la nostra amiga i col·laboradora Sílvia per tal de cantar en un dels temes més desconeguts i alegres del disc. Amb ella arriba l'Albert, qui ens ha ajudat en alguns aspectes del disc i per tant també hi estem molt agraïts.

  • Dissabte 30, diumenge 1 i dissabte 7:
Eren dos quarts de quatre de la matinada quan arribava el moment de pujar a l’escenari. La nit de divendres a dissabte tocàvem els últims en un concert programat dins la Setmana Medieval de Montblanc. Portàvem força hores a la capital de Conca de Barberà. Vora les 7 de la tarda ja estàvem fent les proves de so. Un cop finalitzades, el nostre sopar va ser uns entrepans i vam buscar un bar on refugiar-nos de la fresca que feia al carrer. Per fi va arribar el nostre moment. Vam pujar a l’escenari i vam oferir gairebé una hora i mitja de concert, davant un públic montblanquí entregat. Eren passades les 5 de la matinada quan marxàvem a dormir. Només dues hores de son, per tornar a l’estudi de gravació d’en Ramon.

Un entrepà per omplir l’estómac i uns cafès són la nostra base per començar aquests dies d’estudi. Avui comença la producció. Durant els matins la son fa acte de presència i cau alguna becaina. La feina d’aquests dies és més monòtona, però sempre amb el bon rotllo que duem amb nosaltres.

Els dinars son sempre el nostre moment preferit: bacallà amb samfaina, canelons, galtes de porc, ... com ens cuida l’Aurora del Bar Miami! A les sobretaules se’ns uneix el Manolo, un bon amic i company d’aventures del Ramon i el Crack. Fent un repàs a l’actualitat musical i jugant a endevinar el futur de la indústria musical acabem el nostres descansos.

Afegim efectes a les guitarres, a les veus, a les bateries, traiem alguns arranjaments i n’afegim d’altres. El diumenge començarem amb la mescla i ho hem de deixar ja tot enllestit. Les cançons ja han pres forma i podem apreciar el resultat final encara que faltin un parell de fases mes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario