12 abr 2011

Intensiu de guitarra

  • Dissabte 9 d’abril:

Ja és dissabte i comença un nou cap de setmana de gravació. És el torn del Raúl, el nostre guitarrista. Comentem els darrers detalls tot fent un cafè amb llet  i un croissant just arribar a Vila-rodona. La nit del divendres el grup es va reunir per fer el darrer assaig del concert a La Palma de Reus. El Ramon, el nostre tècnic, s’apunta a l’esmorzar. Sense entretenir-nos massa, acabem de repondre forces i ens dirigim a l’estudi.

El Raúl comença el dia gravant les guitarres acústiques. Tots estàvem ben atents a les boniques melodies que el Raúl ens regalava. A mig matí arriba el Xavi Figueras. Per primer cop coincidim els 5 components del grup a l’estudi!

Arriba el moment de dinar. Avui l’Aurora no podrà servir-nos el dinar, però ens ha deixat preparat una nova recepta de la casa: els callos! Dinar distès en el que plegats seguim debatent alguns temes no tancats sobre el nou disc. De tornada a l’estudi, el Jordi Oliver fa un acte de generositat ajudant a caminar a un home gran del poble que pensàvem que es dirigia a missa... però que va fer parada al bar.

La tarda comença amb el so de les guitarres elèctriques del Raúl. El so més estrident que no pas les acústiques, no és problema per a fer una petita becaina en el còmode sofà de l’estudi. La tarda avança i el Raúl ha completat gairebé 5 temes. A les 20h hem de recollir puntuals ja que en un parell d’hores comença la nostra actuació a Reus emmarcada dins el concurs Canto.cat.

Quan arribem a La Palma, ens trobem que els horaris van amb una mica de retràs. Anem rebent seguidors, amics i familiars que ens vénen a veure. Feia any i mig que no estàvem els cinc junts sobre un escenari. Trenta minuts intensos en que interpretem fins a 7 temes.


  • Diumenge 10 d’abril:

Diumenge tranquil pel Raúl i el Ramon, que estaven ells solets fent la feina. El concert i les poques hores de son van passar factura per la resta del grup. Es perfilen les guitarres de dues cançons més. Arriben el Xavi Figueras i el Jordi Oliver per donar suport al Raúl.

I arriba l’hora de dinar, i el menú és el de quasi sempre, afegint una bona amanida. El cansament fa acte de presència, i la tarda avança fent un parell més de cançons. Els dits del Raúl necessiten un descans. És el torn del Xavi, que debuta gravant els teclats del primer tema.

Acaba el dia, i ha quedat pendent la gravació de les guitarres de dues cançons. Serà el primer plat del proper dissabte. Un cop acabat, serà el moment del Xavi i els seus teclats.

A l’horitzó veiem el concert que oferirem el dia 29 d’abril a Montblanc. Us ho perdreu?

No hay comentarios:

Publicar un comentario