13 abr 2012

Toquem Fusta

Ha arribat el mes d'abril ple de novetats per Toquem Fusta. Des de fa mesos estem treballant per aconseguir fer difusió del nostre disc i poc a poc anem recollint els primers fruits. La primera novetat, de la que n'estem molt i molt contents de poder-vos anunciar, és que estrenem nova web.

Hem volgut fer-la el més propera i participativa possible, per fer-vos còmplices del nostre camí. Hi podreu trobar des de les notícies que envolten el grup, fins a un apartat dedicat a tots vosaltres on podreu descarregar el disc, les lletres de les cançons i veure les nostres fotos i clips. I sobretot, no podíem deixar de banda les xarxes socials; així que també tenim enllaços als missatges de facebook i twitter. Us animem a que li feu una ullada i que ens dieu la vostra!

També tenim el magnífic plaer d'anunciar-vos que gairebé hem esgotat la primera tirada de 500 còpies del disc. El mes de setembre, quan ens arribava el disc hores abans de la presentació, no imaginàvem ni bojos que arribaria aquest moment tan aviat. També ens fa especial il·lusió explicar-vos que el disc s'està venent a Barcelona a les botigues Discos Revolver, Discos Castelló i Fnac el triangle.



El 17 de març vam reprendre la presentació del nostre disc Ara és l'hora! al Casal Popular "La Calderera" de Riudoms. L'acollida i el tracte rebut per part dels nois i noies del Casal va ser magnífica. Des d'aqui volem donar-los les gràcies i desitjar-los sort per totes les iniciatives que aquests joves duen a terme.

Durant els 80 minuts de concert vam anar repassant tots els temes del nostre disc, intercalant-los amb les cançons més representatives dels nostres primers anys. Així doncs, es van anar succeïnt els moments de festa i rock amb els moments més tendres de les nostres balades.



El moment àlgid de la nit va arribar quan d'entre el públic va aparèixer per sorpresa la Sylvia Pinto, que ens va plaure a tots posant veu a la cançó 'La noia de l'altre cantó del bus'. Els que heu escoltat el disc ja sabeu que la Sylvia és la veu femenina que dóna vida a la noia que acaba enamorant-se del protagonista d'aquesta història, interpretat pel Joan Reig (Els Pets, Mesclat), completant així una col·laboració de luxe que mai els podrem agrair prou.

Pels que us vau perdre el concert de Riudoms i pels qui vulgueu acompanyar-nos en una nova festa, ens complau anunciar-vos que el dissabte 21 d'abil seguim presentant el nostre disc. Serà a Vilanova d'Escornalbou en el marc de les activitats de la FiraEsport, i compartirem escenari amb els nostres amics de Papagayo. La nit promet festa i diversió!

1 comentario: