26 abr 2012

Toquem Fusta trenca fronteres

El cap de setmana passat vam seguir presentant el disc 'Ara és l'hora'. Va ser a Vilanova d'Escornalbou dins dels actes de la FiraEsport del Camp de Tarragona. A primera hora de la tarda ja érem al recinte observant com la gent disfrutava de les diferents activitats organitzades. A les 8 del vespre va ser el moment de veure el partit Barça-R.Madrid, on vam patir de valent veient que els blaugrana no podien aconseguir guanyar el partit.

Després de gaudir de l'actuació dels Papagayo, va arribar el nostre torn. Començava el concert amb les notes del single 'Ho podríem intentar' (a dia d'avui el videoclip d'aquest tema ja va camí de les 2.500 visites!). Va ser l'inici d'un gran concert on el públic va poder cantar i ballar amb nosaltres totes les cançons que conté el disc. La gent de Vilanova d'Escornalbou es va mostrar molt entregada ballant temes com ara 'La noia de l'altre cantó del bus', 'L'Ovella' o 'Abraça'l fort'.


Fa unes setmanes, la Xarxa Audiovisual Local va penjar a la seva web un petit reportatge amb entrevista inclosa, que presentava en Joan Reig (Els Pets, Mesclat) que com ja sabeu col·labora posant veu en el tema 'La noia de l'altre cantó del bus'. El portal www.decibel.cat també va publicar a la xarxa una entrevista que podeu trobar a la web (o clicant aquí) que ens van fer coincidint amb el concert de Riudoms.

I aquest cap de setmana arriba un concert molt especial que ens fa molta, molta il·lusió. I és que serà el primer cop que Toquem Fusta creui fronteres per sortir del país, sortir de Catalunya. Ens fa molt feliços poder fer sonar les nostres cançons a Andorra, en el que serà el primer concert internacional del grup! Així doncs, la nit de dissabte (23:30h) actuarem al pub 'La Fada Ignorant' d'Andorra la Vella. Pels que us perdeu l'actuació us prepararem un reportatge del nostre viatge!

No hay comentarios:

Publicar un comentario