7 sept 2012

Fi de gira 2012

Després d'un estiu sense notícies al bloc, tornem a ser amb vosaltres! Des de l'actuació que vam fer a Andorra a l'abril, ara fa ja quatre mesos, hem fet cinc concerts on hem seguit presentant els temes del nostre disc que ja ha complert un any! Cambrils (2), Tarragona, Vilaverd i Colldejou han estat els llocs on hem ofert el nostre espectacle.

Fem-ne un petit repàs. El 2 de juny vam ser a l'Ateneu Juvenil de Cambrils en motiu de la Fira Interprofessional de la ciutat. El 8 de juny vam participar en la final del concurs Musicamp'12 a Tarragona on vam obtenir la segona posició. El 29 de juny, Festa Major de Sant Pere a Cambrils, vam actuar al pub 'el Bule'. El 7 de juliol vam ser a Vilaverd en la Nit de Música Jove. I finalment, vam estar a Colldejou tocant en el concert de Festa Major.




















I ara toca un final de Gira intens, com en els millors focs artificials de fi de festa. Estem molt contents de poder anunciar-vos un total de quatre concerts per posar punt i final a la gira de presentació del nostre primer disc 'Ara és l'hora'. Agafeu-vos fort perquè arriba una setmana d'infart!

El disabte 8 de setembre serem a Tarragona donant suport a la Marxa per la Independència organitzada per l'AMC. Oferirem un concert a l'Auditori del Camp de Mart a partir de les 22:30h.

El diumenge 9 de setembre ens desplacem a terres barcelonines, on a Sant Cugat del Vallès tocarem a partir de les 9 del vespre en motiu de la Festa de la Diada organitzada per les JNC.

El dilluns 10 de setembre, vigília de la Diada, tocarem a casa nostra en el ja tradicional concert del Festour. Aquest any compartirem escenari amb Brams, Kayo Malayo i Txeic!. El concert començarà a les 22:30h.

I finalment, el divendres 14 de setembre actuarem a la Festa Major de Riudecanyes amb els nostres companys Papagayo. La primera actuació començarà a mitjanit i s'acabarà la festa amb el nostre últim concert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario